Ne gasiti si pe:

Program luni – vineri: 09:00 - 18:00

Tel: +4 0771428138, +4 0771429829

E-mail: comenzi@fotoman.ro

Cosul dvs. este gol

CATEGORII
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Noutati

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Curs valutar

Despre noi 
FOTOMAN.RO este un magazin fizic și online dedicat pasionaților de amintiri, romanticilor, visătorilor, sărbătoriților, celor cu simțul umorului sau iubitorilor de cadouri foto-personalizate (și nu numai).
De la înființarea Magazinului de Amintiri FOTOMAN.RO (anul 2017) și până astăzi, mii de clienți ne-au vizitat fizic (sediul) sau virtual (web-site, Facebook, WhatsApp, Instagram), mii de proiecte s-au concretizat, fiind îndeplinite cu succes așteptările și nevoile clienților noștri !
Ne simțim  onorați ori de câte ori contribuim la declanșarea unor emoții profunde, sentimente reale de fericire și împlinire sufletească. Ne bucurăm și noi de bucuria celor care au avut și au încredere în noi. De asemeni, ne mândrim de cadourile noastre personalizate care au depășit granițele țării, ajungând în Grecia, Anglia, Germania, Franța, Suedia, Canada și chiar în Republica Congo !
 
FOTOMAN.RO este o echipă dedicată, profesionistă, cu simțul responsabilității și al lucrului bine făcut. De aceea, suntem aici pentru tine, Stimate Client, alături de visele și dorințele tale care pot deveni realitate.
Suntem creativi, talentați și conștienți că fiecare produs realizat de noi în colaborare cu preferințele tale este unic, personalizat cu amprenta ta și care se diferențiază net de miliardele de cadouri ale lumii !
 
Suntem aici pentru a-ți aduce idei, produse și servicii noi, o gamă variată care să atingă cât mai multe gusturi, stiluri, indiferent de gen și vârstă.
Serviciile noastre de personalizare cuprind toate etapele importante ale vieții (nașterea, botezul, aniversarea, nunta, familia, pensionarea etc.) și toate momentele frumoase cu impact puternic emoțional. Cu fiecare fotografie sau mesaj personalizat, pătrundem încet-încet în fiecare suflet, în fiecare familie, în fiecare casă ...
 
Misiunea noastră este să păstrăm un echilibru echitabil între calitate și preț, să câștigăm încrederea celor mai mulți iar numele de FOTOMAN.RO să se alăture mărcilor de renume în  domeniul  personalizării !
Misiunea noastră este să "curgem frumos" în această viață, să o facem mai bună și împreună Stimate Client, să ne bucurăm unii de alții ca parteneri online (și nu numai) !
 
 
 Motto:  FOTOMAN.RO, sunt "îngerii păzitori" care au grijă sfântă de amintirile dvs. !
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
anpc-sal

SOL
Website detinut de FOTOMAN.RO S.R.L., CIF: 37079306, Reg.Com: J27/135/2017
Multumim ca ne-ati vizitatMultumim ca ne-ati vizitat

fotoman.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.