Ne gasiti si pe:

Program luni – vineri: 09:00 - 18:00

Tel: +4 0771428138, +4 0771429829

E-mail: comenzi@fotoman.ro

Cosul dvs. este gol

CATEGORII
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Noutati

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Curs valutar

Livrare produse

Livrarea produselor
 
Livrarea produselor se face prin serviciile de curierat Fan Courier și DPD. Termenul de livrare pentru comenzile din magazinul online Fotoman.ro variază între 2 și 7 zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea produselor în stoc și de modalitatea de plată efectuată. În cazul achitării prin ordin de plată (O.P.), comanda se procesează după ce banii au intrat în contul bancar al firmei  Fotoman.ro
 
 Cheltuieli de livrare
Pentru comenzile cu produse personalizate, costul ambalării & transportului poate diferi în funcție de cantitate sau kilograme:
1- DPD ROMANIA = 30 lei. Pentru informatii suplimentare accesati linkul: https://www.dpd.com/ro/ro/
2- Fan Courier = 30 lei  (km. suplimentar= 1,5 lei). Pentru informatii suplimentare accesati linkul:  https://www.fancourier.ro/
Dacă nu sunteți în aria de acoperire Fan Courier, veți plăti kilometri suplimentari (se pot percepe taxe suplimentare de transport acestea fiind de aprox. 1,5 lei/kilometru suplimentar, iar timpul de livrare poate fi mai mare). Pentru siguranța dvs. consultați lista localităților oferită de către serviciul de curierat Fan Courier: https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2017/08/locatiiFAN.pdf
Pentru a evita costurile suplimentare de transport, produsele se pot ridica și personal, de către client, direct de la agenţia teritorială Fan Curier cea mai apropiată. Pentru siguranța dvs. consultați lista localităților oferită de către serviciul de curierat Fan Courier: https://www.fancourier.ro/locatii-fan/
Orice comandă a cărei valoare depășește 500 lei beneficiază de livrare GRATUITĂ (maxim 2 kg cântărite sau volumetrice, per destinație). Livrarea este gratuită doar în localitățile unde există sedii DPD sau Fan Courier ( nu și în cele care conțin kilometri suplimentari).
Livrarea produselor prin DPD sau Fan Courier se efectuează de luni până vineri  în cadrul orarului companiei de curierat (interval orar 9.00-17.00). Din momentul confirmării expediţiei, coletele ajung la destinatari în 24-48 de ore (zile lucrătoare). Fotoman.ro va expedia produsele comandate a căror livrare implică costuri suplimentare (dacă există kilometri suplimentari) numai după ce clientul acceptă această variantă. Fotoman.ro  va depune toate eforturile pentru a respecta termenele de livrare menționate pe site.
Comenzile sosite începând cu vineri și până luni dimineața ora 10:00 vor fi procesate luni, în ordinea sosirii. În cazul în care volumul comenzilor depășește capacitatea noastră de procesare, acestea vor fi procesate în următoarea zi. Comenzile speciale vor avea condiții separat stabilite pentru plată și livrare, în funcție de specificul acestora.
Totuși, nu putem fi considerați responsabili de eventuale întârzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de către firma de curierat sau de către consumator sau de o cauza imprevizibilă (nu suntem răspunzători nici pentru distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unui colet sau a unei părți din acesta în cazul în care sunt generate de situații sau circumstanțe independente de voința noastră). În cazul nerecepționării coletului în cadrul termenelor indicate, vom demara o anchetă împreună cu societatea de curierat (care ar putea să dureze câteva zile). Pe parcursul acestei perioade, nici o returnare a costurilor nu va putea fi efectuată.
Produsul este predat clientului sau unei persoane terțe care o va recepționa și va confirma primirea produsului în numele clientului semnând documentele de livrare. În cazul în care clientul nu a fost prezent în termenul de livrare la adresa indicată de acesta sau nu s-au asigurat accesul și condițiile necesare predării coletului în acest termen, magazinul este exonerat de obligația sa de a relivra coletul comandat. Clientul își poate reafirma dorința de a primi coletul și după expirarea termenului de livrare în care nu a fost găsit la adresa respectivă, acoperind toate costurile de expediție pentru a doua livrare. De asemeni, clientul are obligația de a verifica integritatea exterioară a coletului în prezența curierului . În cazul în care se constată deteriorări, deformări severe ale ambalajului, clientul are obligația de a le menționa în procesul verbal de recepție în prezența curierului.
 
 Alte informații despre procesarea comenzilor dvs. și livrare:
Procesarea comenzilor se face în ordinea primirii acestora, personalizarea cadourilor cere timp și implicarea întregii echipe respectiv urmarea unor etape de lucru :
preluarea comenzii, designul grafic, personalizarea produselor, ambalarea acestora, pregatirea pentru curierat. Din aceste considerente, cadoul comandat va fi transmis firmei de curierat pe care ați ales-o în maxim 48 de ore de la finalizarea comenzii (pentru comenzile preluate de luni până vineri).  De aici intervine durata transportului propriu-zis, în funcție de alegerea dvs. Comenzile recepționate în intervalul vineri-duminică, se vor considera ca fiind primite în ziua de luni și se vor supune din acel moment regulii de mai sus.
Vă rugăm să țineți cont că în perioada Sărbătorilor de iarnă, zilelor de Valentine’s Day, Dragobete, 1-8 Martie, Paște și alte sărbători, procesarea comenzilor ar putea crește până la 5-7 zile lucrătoare.
Pentru informații suplimentare, FOTOMAN.RO vă stă la dispoziție : Program online luni – vineri: 09:00 - 18:00,   tel: +4 0771428138, +4 0771429829,  email: comenzi@fotoman.ro
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
anpc-sal

SOL
Website detinut de FOTOMAN.RO S.R.L., CIF: 37079306, Reg.Com: J27/135/2017
Multumim ca ne-ati vizitatMultumim ca ne-ati vizitat

fotoman.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.