Ne gasiti si pe:

Program luni – vineri: 09:00 - 18:00

Tel: +4 0771428138, +4 0771429829

E-mail: comenzi@fotoman.ro

Cosul dvs. este gol

CATEGORII
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Noutati

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Curs valutar

Termeni si conditii


Termeni și condiții

Magazinul online Fotoman.ro este operat de societatea Fotoman.ro SRL, cu sediul social in Piatra Neamt, str.1 Decembrie 1918, Nr.19, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J27/135/2017, Cod Fiscal 37079306. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta. Descrierea fiecaruia dintre produsele mentionate include caracteristicile sale de baza: dimensiuni, culori disponibile, imagini si pret de vanzare. Sub denumirea „Client” se întelege o persoana fizica sau juridica care si-a dat acordul in privinta conditiilor generale prezente prin aceasta angajandu-se sa le respecte. Fotoman.ro SRL, da clientului posibilitatea de a cumpara produsele oferite prin intermediul magazinului online prin plasarea unei comenzi si achitarea pretului respectiv de vanzare.

Pentru a putea plasa comanda este necesar sa va autentificati cu adresa de email si parola.
In cazul in care nu detineti un cont in magazinul nostru, puteti sa-l inregistrati completand datele solicitate.
 
 

Clientul garanteaza ca datele introduse in formularul de inregistrare/comanda sunt adevarate, complete si exacte. Acceptarea Conditiilor generale – prin marcarea campului „Sunt de acord cu termenii si conditiile de cumparare-vanzare prin magazinul online”, reprezinta o declaratie electronica in sensul legii privind documentul electronic si semnatura electronica prin care declara ca a luat cunostinta de conditiile generale inscrise, le accepta si se angajeaza sa le respecte. Publicarea caracteristicilor principale ale produselor si a pretului lor de vanzare in magazinul online in esenta sa reprezinta o invitatie publica în sensul art. 290, al. 1 din Legea Comerciala pentru plasarea unui ordin de cumparare in concordanta cu acestea. Fiecare ordin de cumparare plasat de client prin magazinul online, in baza acestor conditii generale, este realizat ca rezultat al executiei contractului de cumparare-vanzare dintre parti.

Orice facilitate noua sau instrument care vor fi adaugate acestui website se vor supune de asemenea acestor "Termeni si Conditii". Puteti consulta oricand ultima versiune a acestor "Termeni si Conditii" in acesta pagina. Ne rezervam dreptul de a actualiza, schimba sau inlocui orice parte a acestor "Termeni si Conditii" prin publicarea actualizarilor si/sau schimbarilor in acest website. Este responsabilitatea dvs. sa verificati periodic aceasta pagina pentru schimbari. Uzul continuu si accesarea site-ului dupa publicarea oricaror schimbari in "Termeni si Conditii" constituie acceptarea acestor schimbari.

Procedura de plasare a comenzii/ordinului de cumparare

Procesul de cumparare incepe dupa ce clientul a ales produsul, dimensiunea, culoarea si tipul de personalizare. Comanda se plaseaza prin accesarea butonului „Finalizeaza comanda”. Inainte de a comanda produsele dorite din magazinul online clientul trebuie sa verifice daca in cosul de cumparaturi figureaza pana in momentul respectiv produsele cu caracteristicile lor principale – culoare, dimensiune, cantitate si pret. In cazul in care produsul lipseste din stoc sau nu exista culoarea/cantitatea solicitata,clientul va fi informat in cel mai scurt timp posibil (telefonic sau prin email). In continuare, clientul trebuie sa completeze pasii pentru finalizarea comenzii prin completarea campurilor puse la dispozitie (nume complet, adresa, telefon, modalitate de plata, modalitate de livrare, observatii etc). Daca nu se completeaza toate campurile obligatorii, comanda nu poate fi plasata. In cazul în care clientul a introdus e-mailul gresit, adresa si/sau un numar de telefon nevalid, incomplet sau gresit, comanda este considerata nevalida si magazinul online nu este obligat si nici angajat in executarea acesteia.

Comanda plasata pe site este confirmata printr-un e-mail trimis la adresa de e-mail a clientului. Toate preturile produselor din magazin sunt afisate in lei.

Preturile sunt unitare si nu includ costurile de livrare. In cazul comenzilor de produse personalizate sau comenzilor speciale (la cerere), Clientul atesta si garanteaza ca este proprietarul imaginii(lor), conceptului (conceptelor) trimis(e) sau ca este imputernicit sa le foloseasca, ca dispune de toate drepturile si autorizarile necesare pentru a solicita realizarea materialelor. Beneficiarul atesta si garanteaza ca imaginea (imaginile) precum si toate elementele afisate sunt conforme cu legile, statuturile si ordonantele in vigoare, nu violeaza si nu au violat drepturile oricarei persoane fizice sau juridice si nu prezinta nicio incitare la ura, violenta sau alt continut ilicit.


Metoda de plata

Pentru a evita contactul clasic cu bancnotele si a incuraja sistemul modern de plata online prin card sau transfer bancar, magazinul online Fotoman.ro propune urmatoarea modalitatea de plata :

Ordin de plata optand pentru plata prin OP

prin care Clientul, cf. Legii privind protectia consumatorilor, isi da acordul pentru plata în avans a produselor personalizate (plata pentru transport, se achita separat, la curier) în sensul art. 53, al.1 din lege.

Pentru a emite un ordin de plată (O.P.) aveți la dispoziție două variante:

1- fie mergeți la unul dintre ghișeele băncii dvs.

2- fie emiteți un ordin de plată prin intermediul internet sau mobile banking, dacă aveți serviciul activat.

La ghișeu sau online, un ordin de plată se completează cu:

- numele și codul IBAN al persoanei/firmei care efectuează plata

- numele și codul IBAN al beneficiarului : SC Fotoman.ro SRL , Cod de identificare fiscala: 37079306 

Banca Transilvania, Agentia Orion, Piatra Neamt, Cont cod IBAN  RO20BTRLRONCRT0547625601

- numarul facturii proforme

- suma de transferat

- detaliile transferului

Valabilitatea facturii proforme este de 3 zile, rugam sa efectuati plata in termenul mentionat. Dupa ce ati efectuat plata la ghișeu, pentru a putea incepe executia comenzii, va rugam sa ne trimiteti o copie scanata/fotografiata a ordinului de plata pe e-mail, la adresa: comenzi@fotoman.ro  Daca ati platit printr-un serviciu de online banking, pentru a putea incepe executia comenzii, va rugam sa ne trimiteti confirmarea platii prin e-mail la comenzi@fotoman.ro


Livrarea produselor

Prin Posta Romana si serviciul de curierat Fan Courier. Termenul de livrare pentru comenzile din magazinul online Fotoman.ro variaza intre 2 si 7 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea produselor si de modalitatea de plata. In cazul achitarii prin ordin de plata, comanda se proceseaza dupa ce banii au intrat in contul bancar al firmei  Fotoman.ro SRL.

Cheltuieli de livrare

Pentru comenzile cu produse personalizate, costul transportului poate diferi in functie de cantitate sau kilograme. Prin Posta Romana de la 13 lei. Prin Fan Courier de la 25 lei. Daca nu sunteti in aria de acoperire Fan Courier, veti plati kilometri suplimentari (se pot percepe taxe suplimentare de transport acestea fiind de aprox. 1.5 lei/kilometru suplimentar, iar timpul de livrare poate fi mai mare). Pentru siguranta dvs. consultati lista localitatilor oferita de catre serviciul de curierat Fan Courier: https://www.fancourier.ro/acoperire/

Pentru a evita costurile suplimentare de transport , produsele se pot ridica si personal, de catre client, direct de la agenţia teritoriala Fan Curier cea mai apropiata. Pentru siguranta dvs. consultati lista localitatilor oferita de catre serviciul de curierat Fan Courier: https://www.fancourier.ro/locatii-fan/

Livrarea produselor prin Fan Courier se efectueaza de luni pana sambata în cadrul orarului companiei de curierat. Din momentul confirmarii expediţiei, coletele ajung la destinatari in 24-48 de ore (zile lucrătoare). Fotoman.ro va expedia produsele comandate a caror livrare implica costuri suplimentare numai dupa ce clientul accepta aceasta varianta. Fotoman.ro SRL va depune toate eforturile pentru a respecta termenele de livrare mentionate pe site. Totusi, nu putem fi considerati responsabili de eventuale intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre firma de curierat sau de catre consumator sau de o cauza imprevizibila (nu suntem raspunzatori nici pentru distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșita a unui colet sau a unei parți din acesta in cazul in care sunt generate de situatii sau circumstante independente de voința noastra). In cazul nereceptionarii coletului in cadrul termenelor indicate, vom demara o ancheta impreuna cu societatea de curierat si care ar putea sa dureze cateva zile. Pe parcursul acestei perioade, nici o returnare a costurilor nu va putea fi efectuata. Produsul este predat clientului sau unei persoane terte care o va receptiona si va confirma primirea produsului in numele clientului semnand documentele de livrare. In cazul în care clientul nu a fost prezent in termenul de livrare la adresa indicata de acesta sau nu s-au asigurat accesul si conditiile necesare predarii marfii in acest termen, magazinul este exonerat de obligatia sa de a relivra marfa comandata. Clientul isi poate reafirma dorinta de a primi marfa si dupa expirarea termenului de livrare in care nu a fost gasit la adresa respectiva, acoperind toate costurile de expeditie pentru a doua livrare. De asemeni, clientul are obligatia de a verifica integritatea exterioara a coletului in prezenta curierului . In cazul in care se constata deteriorari, deformari severe ale ambalajului, clientul are obligatia de a le mentiona in procesul verbal de receptie in prezenta curierului.


Colete neridicate si returnate

Clientul, nu este exonerat de obligatia de plata a facturii in cazul in care, produsele trimise nu au fost ridicate de la Curier, in termen de 5 zile de la primirea notificarii de livrare. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz Fotoman.ro SRL isi rezerva dreptul de a cere clientului plata integrala a facturii cat si a cheltuielilor de curier tur-retur.

Returnarea produselor

Aplicam legislatia in vigoare legata de returnarea produselor si restituirea contravalorii sau inlocuirea acestora. Litera c) din art. 10 prevede exceptia de retur a produselor personalizate dupa specificatiile consumatorului pentru ca aceste produse nu pot fi revandute. Produsele comandate de client sunt unicate, personalizate si confectionate conform preferintelor lui. Din acest motiv, dupa ce a finalizat comanda, nu poate renunta la produsul respectiv. Consumatorul poate solicita returnarea produselor doar daca produsul nu este conform cu specificatiile de pe site. In acest caz, clientul poate opta pentru inlocuirea produsului conform specificatiilor sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un alt produs mai scump, se va achita diferenta de catre Client, pana la valoarea produsului mai scump, iar daca se inlocuieste cu un produs mai ieftin,  FOTOMAN.RO SRL va achita diferenta Clientului pana la valoarea produsului mai ieftin. Costurile de transport pentru produsul inlocuitor sunt suportate de  Fotoman.ro SRL.

Renuntarea la cumparare pentru produsele fara personalizare: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, invocand motivul, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau. Clientul va putea solicita schimbarea produsului sau returnarea contravalorii acestuia in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati. In cazul solicitarii unui alt produs  Fotoman.ro SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial (cu specificatia ca trebuie ambalat corespunzator pentru retur astfelincatsa fie protejat ambalajul produsului si produsul). Cheltuielile de retur sunt suportate in totalitate de consumator. Rambursarea sumei se va face in cel mult 15 zile de la data returnarii produsului. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare ca si la expediere si sa fie insotite de factura fiscala. Detalii despre legislatia comertului pe Internet gasesti pe: http://www.legi-internet.ro/

Disponibilitatea produselor

Livrarea produselor comandate se realizeaza in termen de 2-7 zile lucratoare incepand cu data confirmarii comenzii dvs. (in urma comunicarii si acceptarii tuturor detaliilor de personalizare). Daca din motive obiective (probleme tehnice, incompatibilitati in procesul de personalizare sau indisponibilitate materie prima) nu putem sa realizam comanda dvs. ne angajam sa va anuntam din timp de indisponibilitatea temporara sau cum vom remedia problema.

Declinarea responsabilitatii

Datorita volumului foarte mare de informatii, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat,  Fotoman.ro SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu cat si poze reale ale produselor, dar produsele livrate pot diferi din punct de vedere al nuantelor de culoare, fapt datorat diferentelor de culoare intre nuantele digitale, prezentate pe monitor si nuantele tiparite. Valoarea maxima a obligatiilor  Fotoman.ro SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de  Fotoman.ro SRL de la clientul respectiv. Dupa depasirea termenului de 10 zile pentru returnarea produselor, clientul nu mai poate pretinde catre Fotoman.ro SRL returnarea banilor in nici un fel si de asemenea, nici returnarea produselor.

Proprietarul site-ului nu este responsabil și declina orice responsabilitate pentru orice pierdere, daune (directe, indirecte sau în consecința), vatamare corporala sau cheltuieli de orice natura, care pot fi suferite de dvs.sau orice alta terța parte (inclusiv compania dvs.), ca rezultat sau care pot fi atribuite, în mod direct sau indirect, accesului și utilizarii site-ului, oricaror informații conținute pe site-ul web, informații personale sau ale firmei dvs. sau materiale și informații transmise prin sistemul nostru.

Garantia produselor Fotoman.ro

Produsul care prezinta o lipsa de conformitate va fi inlocuit direct, fara a mai exista un drept de optiune intre reparare si inlocuire. In acest caz consumatorul preda vanzatorului produsul, iar vanzatorul il inlocuieste. La cererea consumatorului, Fotoman.ro SRL va restitui valoarea produsului, atunci cand apare lipsa de conformitate fata de specificatiile tehnice enuntate in descrierea produsului. Pentru celelalte obiecte personalizate, nu oferim garantie, personalizarea realizandu-se dupa datele trimise de catre client, va recomandam sa acordati mare atentie descrierii de pe pagina fiecarui produs si la simularea foto/macheta grafica pe care v-o trimitem spre analiza si confirmare (atunci cand este posibil acest lucru); in caz contrar,  Fotoman.ro SRL va fi exonerata de orice raspundere. Actul necesar pentru inlocuirea sau restituirea valorii produsului este factura fiscala emisa de  Fotoman.ro SRL.

Modificarea serviciilor si preturilor

Preturile produselor sau serviciilor noastre pot fi schimbate fara notificare.

Moneda folosita in tranzactiile online prin intermediul acestui site este Leul Romanesc (RON).

Ne rezervam dreptul de a modifica sau intrerupe serviciile oferite (sau orice parte din serviciu sau continut) fara notificare.

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
anpc-sal

SOL
Website detinut de FOTOMAN.RO S.R.L., CIF: 37079306, Reg.Com: J27/135/2017
Multumim ca ne-ati vizitatMultumim ca ne-ati vizitat

fotoman.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.